tiedote 16.9.2021

Tiedonkeruu ja raportointi; tilanne 9/2021

Kouluikkuna-tiedonkeruu:

Tiedonkeruu on yhä käynnissä ja tiedot ovat täydentyneet kesän ja syksyn aikana. Lopulliset tietojen korjaukset ja täydennykset pyydetään tallentamaan Kouluikkunaan syyskuun (1.10.2021) loppuun mennessä.

Tietojen raportointi:

Tiedote 22.6.2021

Tiedonkeruu ja raporttipäivitykset 6/2021

Kouluikkunan raportteja on päivitetty tiedonkeruussa tähän mennessä tallennetuin tiedoin. Päivityksiä on tehty viikoilla 23 ja 24. Viimeisimmässä päivityksessä on mukana 15.6. mennessä tallennetut tiedot. Raportit päivitetään vielä heinäkuun loppuun mennessä tallennetuin tiedoin. Tietoihin voi tehdä edelleen korjauksia ja täydennyksiä myös heinä-elokuun aikana ja tietoja päivitetään 1-2 viikon välein elokuussa.

"

Kouluikkunan tiedonkeruu kevät-kesä 2021

Tiedonkeruu kevät-kesä 2021

Kevään Kouluikkuna-tiedonkeruu on jälleen käynnissä. Tiedot tallennetaan tuttuun tapaan Kouluikkunan tietokantasivustolla sähköiselle kyselylomakkeelle. Tallennettavien tietojen määritelmissä ei ole muutoksia viime vuoden tiedonkeruuseen verrattuna.

""

Kouluikkunan tieto- ja sisältöpäivitykset

Vertailutietojen laajennukset ja päivitykset vuonna 2020

""

Kouluikkunan toiminta heinä-elokuu 2020

Kouluikkunan ylläpito on kesälomien vuoksi tauolla heinäkuun (2.8. asti), joten tiedusteluihin ja kysymyksiin vastaamisessa saattaa esiintyä viivettä. Tietokantasivusto toimii kuitenkin teknisesti normaaliin tapaan, joten raporttien tietoja voi selailla, hakea ja tallentaa myös heinäkuun aikana.