Skip to main content

Tiedote 2/2022 - Tiedonkeruu kevät 2022

Toimintavuoden 2021 tiedot tiedonkeruu

Kouluikkunan tiedonkeruu on avoinna ja oman kunnan tiedot voi tallentaa tietokantasivuston (app.kouluikkuna.fi) sähköiselle lomakkeelle. Tietojen määritelmissä ei ole muutoksia, mutta kysyttäviä tietoja on vähennetty. Tiedot pyydetään tallentamaan 31.5.2022 mennessä. Ensimmäiset raportit tuotetaan kesäkuun alussa toukokuun loppuun mennessä tallennetuin tiedoin. Kesäkuun täydennys- ja korjausvaiheessa tallennetut tiedot päivitetään tarpeen mukaan raporteille myöhemmin.

Kustannustiedot 2021

Tämän kevään tiedonkeruussa kyselystä on toistaiseksi poistettu kustannustiedot. Kustannustiedot kootaan Valtiokonttorin rajapinnasta. Mikäli tiedot saadaan soveltuvalla aikataululla ja hyödynnettävissä olevassa muodossa rajapinnasta, ei kustannustietoja siis Kouluikkunaan erikseen kerätä.

Valtiokonttorille raportoitavista taloustiedoista Kouluikkunan kannalta olennaisin TOTT-raportointikokonaisuus on avautunut 5.4.2022 ja ko. tiedot siirretään siis ensimmäistä kertaa valtiokonttorin järjestelmään. Koulutusta raportointiin järjestää mm. FCG (linkki koulutukseen)